Smartfeed

Fordi du ikke er logget ind eller din medlemsstatus ikke tillader det, kan du kun vælge Fora på listen over offentlige fora vist nedenfor. Vær venlig log in or register hvis du også vil vælge på ikke offentlige fora eller få adgang til funktioner for registrerede medlemmer.

Med SmartFeed kan du oprette din egen personlige newsfeed fra indlæg på dette board og læse dem med newsreader eget valg. SmartFeed kan støtte godkendelse for registrerede medlemmer, der giver dem mulighed for at se indlæg i fora, som andre ikke kan være i stand til at læse.

Forum udvælgelse


Fremhævede forum navne, er Fora som Administratoren har valgt skal vises i alle NyhedsFeeds. Du kan ikke fravælge disse. Gennemstregede Fora kan ikke vælges til NyhedsFeeds. Hvis du er logget ind og kun har valgt at medtage Bogmærkede Emner, vil det ikke være muligt at vælge nogen Fora.


Alfa Giulia (Type 952)












Alfa Giulietta (Type 940)












Alfa MiTo (Type 955)












Alfa 159 (Type 939)












Alfa 147 (Type 937)












Alfa 166 (Type 936)












Alfa 156 (Type 932)












Alfa GTV/Spider Nuova (Type 916)












Alfa 145/146 (Type 930)












Alfa 155 (Type 167)












Alfa 164 (Type 164)












Alfa 75/90 (Type 162)












Alfa 33 Alle modeller (Type 905/907)












Alfasud/Sprint Alle modeller (Type 901/902)












Type 116 (Alfetta / Giuliettea / GTV)












Type 105 (Giulia / Bertone / Spider)












Clubsport


Clubrace



Diverse







Post filtre


Medtag poster i dette tidsinterval i det nuværende nyhedsfeed. Uanset de perioder, der er vist, har dette board en grænse på 30 dage for, hvornår indlæg kan hentes. Dette er nødvendigt for at sikre, at hentningen af feeds ikke sinker samlet adgang til dette forum.

Hvis 0, kan der være et ubegærnset antal poster i Feedet.

Hvis nul, er der ingen nedre grænse for antal ord i posten.

Yderligere kriterier


Standard sortering benyttet af phpBB, hvis du ikke har ændret det i Bruger kontrolpanel. Standard indstillinger i Feed er vist i kategori rækkefølge (stigende), derefter forum rækkefølge (stigende) under kategori, så sidste emne indlæg (faldende) i forum og derefter tidspunkt (stigende) for emnet.

Hvis nul, kan et indlæg eller privat besked være af enhver størrelse i Feedet op til Boardets grænse, hvis nogen. Bemærk: hvis ikke nul, så for at sikre ensartet gengivelse, hvis et indlæg eller privat besked, skal blive afkortet, vil HTML fjernes.

Format & adgangskontrol


Bemærk venligst, at værdien af Feed styling faktisk anvendes, afhænger af mulighederne i din nyhedslæser. De fleste nyhedslæsere vil ikke gælde alle HTML stilarter. Placer markøren over stil teksten for at lære mere.



Generer & test


For at kopiere den, skal du klikke på URL. Al tekst vil automatisk blive valgt. Derefter kopieres og indsættes den i din nyhedslæser.


Kør URLen i en ny side i din browser. NyhedsFeedet vil evt se bedre ud i en Nyhedslæser.

Smartfeed genererer validerede ATOM 1.0 feeds, testet af  W3C Feed Validation Service. Smartfeed genererer validerede RSS 2.0 feeds, testet af W3C Feed Validation Service. Smartfeed genererer validerede RSS 1.0 feeds, testet af W3C Feed Validation Service.